Little Paris
Hello! Wallo!

Hello Assalamualaikum ! Hi I'm Eva Monstaa . Welcome to My Paris Town . You've stuck in my unprivate diary please be nice here and follow if you want :)


Entries About Linkies Stuff

 Human Here

Walking Talking
Put your right link .
No Harsh words allowed here .
Can request tutorials here .
Leave your footprint here .
Sing A Song



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Bosan --"


Assalamualaikum :)

Hii readers :D hiwhiw . nih nak cerita sikit nih , meh lhaa dduk dekat-dekat sikit meh lhaa . jgn lhaa malu-malu :3 haha :*

Sejak kebelakangan nih saya selalu je rindu dekat si afizul omey tuhh :) jgn gtau dia ehh , haha . haish ! setan ni sibuk je hasut saya sruh rndu dia haha .

Saya dah pindah masuk ke class tuisyen yg bru , haha kemain semangat bangun pagi -,- sampai sana alahai , mcam dekat sekolah pulak . tibe-tibe ada dua  orang Budak Lelaki niey cam sakai , usha gua atas bawah pulak , adess -,- rasa nk baling je bekas pensil atas muka dia -__- sorg pkai bju bola msuk dlm sluar , sorg lgi pkai bju warna pink muka jambu . Tahu lew saya niey comel alah jgn lhaa pndang saya mcm tuh , hewhew :P haaa kan saya dah perasan . Time blaja science laki baju pink tuh kemain lgi usha saya , haishh ! apakah dosaku ini T.T haha k sakai . Diorng sumpah camsakai cambingai cambabi cambodoh -,- haaaaa kn dah mencarut :( geram nihh geram ! haha balik je dari tuisyen saya bangun dari kerusi diorng usha lagi , Alahai rasa nk pijak je muka diorg . haha kawan dia yg pakai baju bola tu ape punya dress up ntah masuk bju dlm seluar jeans Bokart , kay saya tak reti mcam mna nk eja Bokart haha ! >__< yg depan saya smua laki , smua pendiam control macho k poyo je . haha alahai sorg pendek sorg tinggi sorg comel hehe xde lhaa gurau je . Takde yg comel punn smua sombong belaka mcam lhaa handsome sngtt . kan afizul kan ? heeee
Nad tak habis-habis tiru jawapan saya dlm class tdi haha , pemalas punya gemok -,-

Saya janji tahun niey saya tak nak malas-malas dah . saya nak rajin pergi sekolah belajar elok-elok nnti dah besar dah kerja boleh kawin dgn afizul kan :* haha gatal-gatal ! afizul suka buad ngade-ngade dia , alah comelnye . cair saya tahu tak hehe :D
ehh smpai sini je lhaa , xthu nk cerita ape dah . kbyebye :)