Little Paris
Hello! Wallo!

Hello Assalamualaikum ! Hi I'm Eva Monstaa . Welcome to My Paris Town . You've stuck in my unprivate diary please be nice here and follow if you want :)


Entries About Linkies Stuff

 Human Here

Walking Talking
Put your right link .
No Harsh words allowed here .
Can request tutorials here .
Leave your footprint here .
Sing A Song



Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Saya Budak 15 Tahun

Assalamualaikum :)

Hii :D nampak tak perubahan baru pada blog saya ? ouhh sudah tentu kan ? sudah tentu semakin Burukk -____-
saya baru belajar edit cam gini sume , pffft ! sekarang jam sudah pagi .
dan saya masih disini , terduduk di depan screen sambil ditemani oleh lagu-lagu ex-boyfriend saya iaitu
Bruno Mars . Saya yg mintak break dgn dia dulu sebab saya sayang akim . Haishh ! Bruno Mars text saya call saya sume saya buad tak tahu je , malas nak layan . hahaha :P ehh jgn lhaa marah , kita gurau je :) kita kan suka berangan -,-

Sekolah dah punn bermula , camner ehh ? hoho saya dengan ini ingin memaklumkan bahawa saya telah dilantik menjadi
Monitor di dalam kelas -,- alahai sakai nye rasa , haha mcm budak-budak tahu tak . bagus sangat lhaa hidup cam gini kan -,- class bising saya kena , cikgu tertinggal barang dlm bilik guru saya yg kena lari pegi ambik dah mcm kuli , haha . student jerit-jerit macam monyet berlari-lari macam budak tadika buad bising , mesti saya yg dipersalahkan . Ah ! ini tidak adil , sangat tidak adil . haha -.-woii ! aku penat tahu tak :(  saya rasa saya sangat lhaa Tidak Layak --" nak saya ulang lagi tak ? saya rasa awk penah masuk tadika untuk belaja mengeja kan , haha  pape jelahh . awk yg tengah baca tuu , ye awk yg comel tuh . doakan yg terbaik untuk saya ye rakan-rakan sekalian . Ye saya tahu saya terlalu baik untuk awak semua , sebab tu awak semua nak yg terbaik untuk saya kan ? haha amin :')

Target saya untuk tahun niey nak dapat top 3 dalam class , Lol -,- saya tahu lawak , okey gelak lhaa cepat , haha ! saya nk jadi rajin , hehe ^__^ saya nak jadi rajin tapi  berat badan saya yg ntah berapa tan niey telah menyebabkan saya mnjadi sangat malas . Alahai apakah dosaku ini T.T haha sumpah rasa malas macam tak de energy , Ahh ! niey smua salah
Nurul Nadia Nadrah binti Nazri hoho . Dia janji nak kejut saya pagi pagi untuk pergi jogging tapi smpai sekarang pun xde . makin berat badan saya adalahh -__- Doakan saya  mempunyai bentuk badan seperti Lady Gaga hewhew :) Eh saya sangat obsses dgn dia okey haha jangan main-main dgn saya :P k lhaa smpai sini jelahh dah penat syok sendiri sorang-sorang kat sini padahal xde siapa pun yg nak baca , haha kbye :)